به گزارش «فلزاتنیوز»، جلسه ماهیانه شورای معاونان فولاد هرمزگان با حضور مدیرعامل، معاونان و تعدادی از مدیران شرکت برگزار شد. در این جلسه عطاالله معروفخانی در خصوص دستاوردهای تولیدی شرکت فولاد هرمزگان طی سه ماه نخست امسال، بیان کرد: برنامهریزی فولاد هرمزگان در سال ۱۴۰۲ این بوده که در راستای شعار سال مبنی بر «مهار تورم، رشد تولید»، بخش دوم یعنی رشد تولید را محقق کند. خوشبختانه با تلاش همکاران و تداوم راهبردهای سال گذشته که توانستیم یک رکورد تاریخی برجای بگذاریم، سال ۱۴۰۲ را نیز با دو رکوردشکنی ماهیانه آغاز کردیم؛ در فروردین ماه با تولید ۱۵۶ هزار و ۲۳۷ تن و در اردیبهشت ماه با تولید ۱۵۶ هزار و ۵۶۶ تن تختال، فولاد هرمزگان را از ظرفیت اسمی و برنامههای شرکت جلو انداختیم.
وی افزود: در خرداد ماه که برای نخستین بار محدودیتهای تامین برق زودتر از نیمه آن آغاز شد، باز هم شاهد عملکرد خیرهکننده از فولاد هرمزگان بودیم؛ به طوری که در این ماه ۱۳۶ هزار و ۳۳۳ تن تختال تولید کردیم که این میزان تولید، فراتر از ظرفیت اسمی ماهیانه به میزان ۱۲۵ هزار تن است. به این ترتیب در بهار امسال، فولاد هرمزگان با تولید ۴۴۹ هزار و ۱۳۶ تن تختال، ضمن کسب رشد ۱۴٫۸ درصدی، بالاترین عملکرد تولیدی تاریخ فعالیت خود در سه ماه نخست سال را برجای گذاشت. همچنین بهار امسال در واحد احیا مستقیم توانستیم با تولید ۴۶۷ هزار و ۶۵۴ تن آهن اسفنجی، به رشد ۴٫۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل دست یابیم.
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با اشاره به تداوم پروژههای بهبود در فولاد هرمزگان و نیز استفاده حداکثری از شرایط موجود، عنوان کرد: پیش از هر چیز باید به تلاش، همدلی و درک صحیح کارکنان و پیمانکاران از اهداف شرکت به عنوان یکی از اصلیترین دلایل کسب این موفقیتها نام برد. باید اذعان کنیم که حمایتهای فولاد مبارکه به عنوان شرکت مادر در حوزههای تامین مواد اولیه و بسیاری جهات در کسب این رکورد به ما کمک کرد.
معروفخانی ادامه داد: از دیگر رکوردهای ثبت شده در بهار امسال میتوان به ثبت رکورد جدید عیوب گرم تختال از ۰٫۵۵ درصد در فروردین ماه ۱۴۰۱ به ۰٫۳۵ درصد در خرداد ماه، کاهش ذوبهای خارج از رنج آنالیزی سفارش مشتری در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۲ نسبت به سه ماه آخر سال ۱۴۰۱، از ۰٫۱۱ درصد به ۰٫۰۶ درصد و تولید ۹۹٫۶۵ درصدی تختالهای کیفی بدون عیب سطحی اشاره کرد. همچنین رکوردهایی در زمینه تناژ ذوب، تعداد ذوب تولیدی و ریختهگری شده، زمان ذوب تا تخلیه، زمان توقفات کورههای قوس، زمان آمادهسازی کورههای قوس، مصرف نسوز، کاهش عیوب گرم ریختهگری و کاهش ذوبهای خارج از رنج آنالیز شیمیایی ثبت شده است.
وی با اشاره به عملکرد فروش فولاد هرمزگان در بهار ۱۴۰۲، مطرح کرد: در سه ماهه نخست امسال توانستیم ۲۱۴ هزار و ۲۹۱ تن تختال را در بازارهای داخلی به فروش برسانیم که این میزان رشد ۵۲ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان میدهد. همچنین در همین بازه زمانی، با صادرات ۲۲۴ هزار و ۶۷۸ تنی تختال در بازارهای بینالمللی، رشد ۳۵ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل رقم زدیم. در مجموع نیز توانستیم ۴۳۸ هزار و ۹۶۹ تن تختال را در بازارهای داخلی و صادراتی به فروش برسانیم که این میزان حاکی از رشد ۴۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در خصوص کسب درآمد در بهار امسال، تصریح کرد: افزایش درآمد و سودآوری پایدار، یکی از مهمترین استراتژیهای ما در کنار اجرای طرحهای توسعهای خواهد بود. در سه ماهه نخست امسال توانستیم با فروش محصول در بازارهای داخلی، چهار هزار و ۲۸۳ میلیارد تومان درآمد کسب کنیم که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، رشد ۸۴ درصدی را نشان میدهد. همچنین با کسب درآمد چهار هزار و ۳۳۷ میلیارد تومانی از فروش محصول در بازارهای صادراتی، رشد ۷۲ درصدی را نسبت به سه ماهه نخست سال گذشته تجربه کردیم. در مجموع درآمد فروش بازار داخلی و صادراتی تختال فولادی نیز توانستیم هشت هزار و ۶۲۰ میلیارد تومان کسب کنیم که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، رشد ۷۸ درصدی را نشان میدهد.
معروفخانی با تاکید بر رویکرد توسعهگرای فولاد هرمزگان، اظهار داشت: طرح افزایش ظرفیت فولادسازی از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن به سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن و طرح نورد گرم، مهمترین پروژههای در دست مطالعه فولاد هرمزگان است. ضمن اینکه پروژههای افزایش سیلوهای ذخیرهسازی آهن اسفنجی به ظرفیت ۳۰ هزار تن، واحد شماره ۲ گازهای صنعتی به ظرفیت ۱۰ هزار نرمال مترمکعب و احداث مدول سوم آهنسازی به ظرفیت یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن با سرعت قابل قبولی در حال اجراست و پروژه لنس سایدوال نیز به زودی به بهرهبرداری میرسد. در همین حال سرمایهگذاری مشترک ما در پروژه یک میلیون و ۷۲۰ هزار تنی احیا مستقیم ستاره سیمین و تولید محصولات آهک سنگ و فولاد هرمزگان نیز در حال انجام است. مهمترین هدف استراتژیک ما در سال جاری و دو سه سال آینده به سرانجام رسیدن این پروژهها و تبدیل شدن به یکی از بزرگترین قطبهای صنعتی و تولید فولاد در کشور خواهد بود.
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در پایان خاطرنشان کرد: امسال نیز همانند سال گذشته به گونهای برنامهریزی شده است که همگام با اهداف هلدینگ فولاد مبارکه که در هر شرایطی حامی فولاد هرمزگان بوده است، تولید یک میلیون و ۵۵۰ هزار تن تختال را محقق کنیم. همچنین طرحهای توسعه متعددی در دست اقدام داریم که امیدواریم در سال جاری به پیشرفت قابل توجهی در این پروژهها دست یابیم. به اتفاق سایر همکاران در بخشهای مختلف شرکت بر این باوریم که فولاد هرمزگان، شرکتی پویا و پیشرو است. اکنون شعار «ما میتوانیم» در همه بخشهای سازمان نهادینه و به فرهنگ سازمانی مبدل شده است. بدون شک در سایه الطاف الهی و با این همت بلند همکاران قادر خواهیم بود بر تمام مشکلات و محدودیتها غلبه کنیم و به بزرگترین تولیدکننده فولاد در جنوب کشور و به یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فولاد در کشور تبدیل شود.