به گزارش فلزات نیوز، در این نشست دکتر شایسته معاون طرح و برنامه و بودجه اهداف و مزایای هوشمندسازی و ارتقاء فناوری‌ها را به مدیران مربوطه یادآورشده و افزود: «تولید بهینه و پایدار، سهولت و ایمنی بالاتر و تولید مس سبز همگام با مسائل زیست‌محیطی از مهمترین مزایای هوشمندسازی معدن و بخش تولید است».
همچنین ایشان تاکید کرد: رسیدن به هم‌سطحی و به روزآوری فناوری‌ها در مجتمع‌های تولیدی سه گانه و معادن کوچک مقیاس ضروری است.
در این جلسه طرح‌ها و پروژه‌های هوشمندسازی اولویت‌دار شرکت ملی مس و مصادیق آن در مجتمع‌های تولیدی مورد بررسی قرار گرفت و اعضا نظرات خود را در این خصوص ارائه کردند.
در پایان، برنامه‌های عملیاتی و ساز و کار شرکت برای حرکت در مسیر ره نگاشت هوشمندسازی شرکت ملی صنایع مس و طرح تحول دیجیتال مورد بررسی قرار گرفت و پس از جمع‌بندی نظرات، تشکیل و راه‌اندازی کمیته‌های تخصصی برای اجرایی‌سازی هوشمندسازی در محورهای ۸ گانه مصوب شد.
همچنین موضوع “امنیت سایبری” با حضور برخی مدعوین و اعضای هیئت علمی مرتبط برگزار شد. در این جلسه گزارشی از وضعیت موجود امنیت سیستمها توسط مدیران مربوطه ارائه شد و اعضای حاضر به بررسی چالش‌ها و مسائل امنیت سایبری پرداختند. دکتر شایسته لازمه حرکت در مسیر استراتژی‌های جدید شرکت و هوشمندسازی را حصول اطمینان از امن بودن بسترها، سیستم‌ها و شبکه‌های ارتباطی شرکت عنوان کرد.
در انتهای این بخش از جلسه، سیاست‌های سایر شرکت‌ها و کشورها در حوزه هوشمندسازی مورد بررسی واقع شد و استراتژی‌های شرکت ملی صنایع مس در این راستا مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

تیم فروش و پشتیبانی بازرگانی طاهری آماده پاسخگویی به مشتریان عزیز می باشد.