به گزارش فلزات نیوز، در جلسه افتتاحیه این رویداد (۱۲ دی‌ماه) دکتر مهدی شایسته اصل، دستیار مدیرعامل در راهبری امور دانش‌بنیان و هوشمندسازی و مدیر برنامه‌‎ریزی و نظارت شرکت ملی صنایع مس ایران انجام ارزیابی در راستای استقرار نظام بهره‌وری و تعالی سازمانی را از اولویت‌های شرکت در دوره جدید مدیریتی دانست و چشم‌انداز تولید و توسعه شرکت ملی صنایع مس ایران را باتوجه به ذخایر ارزشمند در اختیار، برای تیم ارزیابی ترسیم کرد.

در این جلسه علی نوش‌مهر سرارزیاب جایزه، پس از تشریح مدل ارزیابی، هدف از برگزاری نهمین دوره ارزیابی جایزه بهره‌وری معدن و صنایع معدنی را، فراهم کردن فرصتی برای خودارزیابی و مدیریت اثربخش کیفیت و بهره‌وری و همچنین ایجاد فضای رقابتی در درون و بیرون شرکت عنوان کرد.
پس از برگزاری جلسات تخصصی با واحدهای مختلف سازمان در روز اول ارزیابی، جلسه معیار رهبری و فرهنگ‌سازی با حضور مهندس هدایت رئیس هیئت‌مدیره و جمعی از مدیران ستاد برگزار شد و ایشان خط مشی و راهبردهای کلان سازمان را در رابطه با هم‌راستایی شرکت ملی صنایع مس ایران با تحولات صنعت مس در دنیا، ترسیم کردند.
با عزیمت تیم اجرایی و تیم ارزیابان به مجتمع مس سرچشمه در تاریخ‌های ۱۳ و ۱۴ دی ماه جلسات واحدهای مختلف تولیدی و پشتیبانی شرکت ملی صنایع مس ایران با حضور مدیران و کارشناسان مجتمع‌های تولیدی برگزار‌شد.
در جلسه اختتامیه این رویداد جناب آقای دکتر رستمی، مدیر عامل محترم شرکت ملی صنایع مس ایران، با ایراد سخنرانی، بر لزوم حرکت شرکت ملی صنایع مس ایران در مسیر تعالی با توجه به چشم‌انداز و هدف‌گذاری تولید یک میلیون تن کاتد تا سال ۱۴۰۶ تاکید کردند.
همچنین علی نوش‌مهر، ارزیاب ارشد نیز از حضور مدیران شرکت ملی صنایع مس ایران در خصوص اهتمام به موضوع تعالی و ارتقاء بهره‌وری تشکر و قدردانی کرد.
گفتنی است طی ۴ روز ارزیابی، تعداد ۲۰ جلسه با حضور مدیران، رؤسا و کارشناسان شرکت، ۴ جلسه گروه‌های متمرکز (FG) با مدیران، کارشناسان و تکنسین‌ها برگزار شد و بازدید از خط تولید، امور آموزش و امور نوآوری مجتمع مس سرچشمه صورت پذیرفت.

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

تیم فروش و پشتیبانی بازرگانی طاهری آماده پاسخگویی به مشتریان عزیز می باشد.